Je weet niet wat ik denk

Samen met: Ermo
Luister het hier: Je weet niet wat ik denk

Datum: vrijdag 14 oktober
Begintijdstip: 14.45 uur
Klaar: 17.45
Drinken: 3 thee, 1 water
Eten: niets

Het was lang geleden dat Ermo en ik muziek hadden gemaakt. Hij woont al een tijdje in Londen, vandaar. We gingen op zoek naar gratis parkeerplek en belandden in Tuindorp, waar alle straten eenrichtings zijn, en waar je nooit meer uitkomt, als je pech hebt.

We besloten de parkeerkosten te delen en zijn auto toch maar voor mijn deur te zetten. Ik vergat uiteindelijk Ermo 6 euro te geven, zodat hij het alsnog allemaal alleen heeft betaald. Toen we Tuindorp waren ontsnapt en terug reden naar mijn huis, vertelde Ermo over het rijgedrag van de Engelsen. Enorm voorkomend, zoals je mag verwachten van de Brit. Beleefd tot op het bot, maar het is ongemeend.

We besloten ons nummer daarover te laten gaan. Hoe het is als je niet anders kunt dan loochenachtig zijn.

We hadden maar kort de tijd. De opname met de minste fouten hebben we gebruikt. En daar zitten er nog een hoop in. Maar we blijven trouw aan het concept. Ook deze komt op de site. ‘s Middags een man en ‘s middags nog steeds een man. Tenminste, zo denken wij erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 9 =