Hoe schrijf je een boek?

valversnellingValversnelling is een novelle en een schrijfleerboek ineen. Het eerste deel bestaat uit het
verhaal van Markus, een boomverzorger wiens leven in een avond en een nacht volledig op z’n kop wordt gezet. Het tweede deel van het boek bestaat uit voetnoten, opmerkingen en blogs die het schrijfproces van Valversnelling onthullen en die de schrijftechnische aspecten van het verhaal belichten.

Ik gun je een kijkje in de keuken van de schrijver. Voor iedereen die wil weten hoe een tekst tot stand komt. (91 pag.)

Prijs: 15 euro
Bezorgkosten: 3 euro
Stuur me een mailtje met je adres en maak 18 euro over op NL 24 TRIO 0254398790. Zodra ik het bedrag op mijn rekening heb, stuur ik je het boek.

 

Eén gedachte over “Hoe schrijf je een boek?”

Reacties zijn gesloten.