Aartsrivalen

Bestel bij bol.com: Aartsrivalen

Dennis is dertien en bezeten van voetbal. Hij wordt ook wel Teentje genoemd, omdat hij aan zijn linkervoet één teen mist. Wanneer de trainer hem een team hoger plaatst, is Dennis in eerste instantie blij. Maar niet alle jongens in C1 zitten op hem te wachten: hij is de kleinste en de jongste en zit ook nog eens op het gymnasium.

Vanaf de eerste dag heeft Dennis ruzie met Mike. Als ze beiden door hun trainer worden geselecteerd voor de regiowedstrijd, werkt Mike Dennis op alle manieren tegen. Daardoor verprutst Dennis zijn kans terwijl Mike mag uitkomen voor het regioteam.

Op deze manier heeft Dennis er geen zin meer in. Hij stopt bij Zwaluwen. Maar Loïs, het meisje waar hij al tijden knikkende knieën van krijgt, vindt hem een wegloper. Ze is verliefd op hem, maar wil pas verkering als hij weer op voetbal zit. Tot overmaat van ramp ziet Dennis haar steeds vaker samen met zijn beste vriend Bjorn.

Dennis besluit bij de grote rivaal van zijn oude club te gaan spelen. Maar dan komt hij Mike weer tegen in de belangrijkste wedstrijd van het jaar; zowel Onyx als Zwaluwen maken nog kans op het kampioenschap. Het wordt een gevecht op leven en dood met Dennis en Mike in het veld. En Loïs staat ook nog langs de kant – kan Dennis het hoofd koel houden?

3 gedachten over “Aartsrivalen”

  1. waarom is er geen einde? het eindigt zo “‘er klonk gezang van uit de kleedkamer ” ???????????????

Reacties zijn gesloten.